BrainCool AB  erhåller order om två BrainCool System till ledande universitetsklinik i Sverige
Hem NYHETER BrainCool AB erhåller order om två BrainCool System till ledande universitetsklinik i Sverige

BrainCool AB erhåller order om två BrainCool System till ledande universitetsklinik i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

BrainCool har erhållit sin första order i Sverige av två stycken BrainCool System.

BrainCool AB erhåller order om två BrainCool System till ledande universitetsklinik i Sverige 2Orden kom efter att kliniken har utvärderat BrainCool System mot deras nuvarande system på ungefär 20 patienter. Kliniken har dokumenterat resultaten och kommer att presentera det som en poster på ett kommande internationellt möte. Ordern har ett signalvärde då den bereder väg för ytterligare försäljning till fler kliniker i Norden.

VD Martin Waleij kommenterar;

– Ett bra och viktigt steg framåt i lanseringen av produkten, som på sikt kommer ge ringar på vattnet både i Sverige och internationellt. Vi genomför att antal utvärderingar i Norden, Tyskland och USA och arbetar för att under året färdigställa resultaten i samarbete med de kliniker som utvärderar BrainCool System.

Resultaten kommer att sammanställas och vi ser fram emot att dessa resultat kommer att presenteras i olika vetenskapliga presentationsformer för att understödja försäljning med ett bra underlag för produkten.

Denna information är sådan information som BrainCool AB  är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 10 september 2018.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>