Brighter har tillsatt en Deputy Managing Director för bolagets nyetablerade verksamhet i Förenade Arabemiraten.
Hem NYHETER Brighter har tillsatt en Deputy Managing Director för bolagets nyetablerade verksamhet i Förenade Arabemiraten.

Brighter har tillsatt en Deputy Managing Director för bolagets nyetablerade verksamhet i Förenade Arabemiraten.

Publicerat av: Redaktionen

Hamza Moftah blir Deputy Managing Director för den verksamhet som Brighter AB etablerade i Förenade Arabemiraten under augusti 2018 tillsammans med AFAQ Group.

Brighter har tillsatt en Deputy Managing Director för bolagets nyetablerade verksamhet i Förenade Arabemiraten. 1

Hamza Moftah

Hamza är en erfaren affärsutvecklare med stor kunskap om Förenade Arabemiraten och övriga GCC/MENA-regionen, särskilt inom MedTech, digital hälsa och läkemedelssektorn, samt har tidigare innehaft ledande befattningar inom bland annat EY och Cerner.

I rollen som DMD utgör Hamza Moftah den primära kontaktytan för Brighters lokala samarbeten och aktiviteter. Han utgör också en viktig funktion i kommersialiseringen av Actiste® Diabetes Management as a Service i Förenade Arabemiraten och övriga G.C.C, samt i den övergripande uppbyggnaden av Brighters Dubai-baserade dotterbolag.

– Jag kommer in i en otroligt spännande och händelserik fas där Brighter står precis inför sitt stora genombrott, säger Hamza Moftah, Deputy Managing Director UAE, Brighter. Actiste är en fantastisk tjänst för diabetiker och behovet i mellanöstern är synnerligen stort. Jag ser fram emot att utveckla Brighter vidare och att göra det möjligt för diabetiker och andra kroniskt sjuka i mellanöstern att leva ett friskare och enklare liv.

Hamza Moftah tillträder tjänsten under november 2018.

– Vi är väldigt glada över det här tillskottet. Hamza tillför inte bara stor kunskap utan är också en väldigt engagerad och ambitiös person med stort eget driv som kommer hjälpa oss att ta bolaget till nästa nivå, säger Truls Sjöstedt, Brighters CEO och grundare. Eftersom vi räknar med hög aktivitet i regionen framöver kommer Hamza spela en viktig roll i Brighters fortsatta utveckling och expansion.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>