Britt växer ytterligare tillsammans med Ambea
Hem NYHETER Britt växer ytterligare tillsammans med Ambea

Britt växer ytterligare tillsammans med Ambea

Publicerat av: Redaktionen

En av Britts större kunder, Ambea, fortsätter att växa och i oktober 2018 aviserades att Ambea tecknat avtal om att förvärva Aleris Omsorg.

Britt växer ytterligare tillsammans med Ambea 1

Tore Nallgård, VD Britt Sweden

Den genomförda konkurrensprövningen lämnades utan åtgärd och förvärvet planeras nu att genomföras i början av 2019. Det innebär att Britt nu växer ytterligare som IT-leverantör till Ambea, och därmed kommer behöva förstärka upp ytterligare med fler nya medarbetare för att möta den växande efterfrågan.

– ”Hittills i år har vi rekryterat över 28 personer till alla våra bolag tack vare fler större affärer, och vi ser just nu inget stopp på rekryteringsfronten. Vi räknar med att behöva rekrytera fler nya heltidstjänster ytterligare vilket är jätteroligt. Vi ser fram emot att få fortsätta leverera industrialiserade IT-lösningar och stödja Ambeas fortsatta tillväxt och digitalisering.” säger Tore Nallgård, VD Britt Sweden.

Britt Sweden AB vann våren 2018 Ambeas IT-upphandling och levererar nu ett stort urval av IT-tjänster till ett av Nordens ledande omsorgsföretag. Britt levererar bland annat datacentertjänster, molntjänster, databasdrift, applikationsdrift, arbetsplats som tjänst och på-platsen-stöd.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>