Byte på VD-posten i Getinge – Joacim Lindoff utses till tillförordnad VD och koncernchef för Getinge
Hem NYHETER Byte på VD-posten i Getinge – Joacim Lindoff utses till tillförordnad VD och koncernchef för Getinge

Byte på VD-posten i Getinge – Joacim Lindoff utses till tillförordnad VD och koncernchef för Getinge

Publicerat av: Redaktionen

Styrelsen för Getinge AB har beslutat om en förändring på VD-posten i Getinge, vilket innebär att Getinges VD och koncernchef Alex Myers lämnar sin befattning.

VD-posten i Getinge it-hälsa.se

Alex Myers

Som tillförordnad VD och koncernchef har styrelsen utsett Joacim Lindoff, som för närvarande är ansvarig för Surgical Workflows inom Getingekoncernen och medlem av koncernledningen. Förändringen träder i kraft per idag.

”Styrelsen och Alex Myers har skilda uppfattningar om Getinges framtida inriktning och därför har styrelsen gjort bedömningen att ett byte av VD och koncernchef behöver genomföras”, säger Getinges styrelseordförande Carl Bennet.

Joacim Lindoff har varit anställd i Getinge sedan 1999 och har erfarenhet från olika ledande positioner inom koncernen. Joacim var nyligen chef för affärsområdet Infection Control och är sedan 1 januari 2016 chef för Surgical Workflows inom Getingekoncernen och medlem av Getinges koncernledning.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>