Camanio Care rekryterar supertalang

Den 23:e april börjar Victoria Wang som Chief Operating Officer på Camanio Care.

Camanio Care rekryterar supertalang 1
Victoria Wang

Victoria kommer närmast från en tjänst som Senior Manager, EY Corporate Finance och har bl.a. identifierats som en supertalang av Veckans Affärer.

Camanio Care är glada över rekryteringen av Victoria Wang till tjänsten som Chief Operating Officer (COO). Hennes erfarenheter kommer att bidra väsentligt till det fortsatta arbetet med att utveckla bolagets tillväxtresa både internt och externt.

– Vi är stolta över att kunna välkomna Victoria Wang till teamet och ledningsgruppen på Camanio Care. Hennes erfarenheter och drivkraft kommer att bidra positivt till bolaget och vi är övertygade om att hon kommer att kunna ta oss ännu längre i vårt arbete med bl.a. strategiska samarbetspartners och projekt, säger Catharina Borgenstierna, VD på Camanio Care.

Victoria Wang har en magisterexamen i biomedicin från Karolinska Institutet (KI) samt en magisterexamen i företagsledning från Handelshögskolan i Stockholm. De senaste åren har hon arbetat på EY, bland annat som M&A-rådgivare inom teknologi- och mediasektorn och med EY:s affärsutveckling med särskilt fokus mot Kina.

– Jag ser fram emot att ta mig an utmaningarna på Camanio Care. Det är ett spännande bolag som agerar i en viktig framtidsbransch och jag känner mig väldigt peppad på att bidra till bolagets fortsatta tillväxt och expansion. Utöver den svenska marknaden så finns det även stora möjligheter till partnerskap i Asien, med en åldrande befolkning och en redan idag stor tekniknärvaro i vård och omsorg. Bolagets produkter, tjänster och lösningar kombinerat med den demografiska utvecklingen i världen ger helt rätt förutsättningar för Camanio Care att fortsätta växa och vara ledande inom sitt segment, säger Victoria Wang.