Camanio Care rekryterar supertalang
Hem NYHETER Camanio Care rekryterar supertalang

Camanio Care rekryterar supertalang

Publicerat av: Redaktionen

Den 23:e april börjar Victoria Wang som Chief Operating Officer på Camanio Care.

Camanio Care rekryterar supertalang 1

Victoria Wang

Victoria kommer närmast från en tjänst som Senior Manager, EY Corporate Finance och har bl.a. identifierats som en supertalang av Veckans Affärer.

Camanio Care är glada över rekryteringen av Victoria Wang till tjänsten som Chief Operating Officer (COO). Hennes erfarenheter kommer att bidra väsentligt till det fortsatta arbetet med att utveckla bolagets tillväxtresa både internt och externt.

– Vi är stolta över att kunna välkomna Victoria Wang till teamet och ledningsgruppen på Camanio Care. Hennes erfarenheter och drivkraft kommer att bidra positivt till bolaget och vi är övertygade om att hon kommer att kunna ta oss ännu längre i vårt arbete med bl.a. strategiska samarbetspartners och projekt, säger Catharina Borgenstierna, VD på Camanio Care.

Victoria Wang har en magisterexamen i biomedicin från Karolinska Institutet (KI) samt en magisterexamen i företagsledning från Handelshögskolan i Stockholm. De senaste åren har hon arbetat på EY, bland annat som M&A-rådgivare inom teknologi- och mediasektorn och med EY:s affärsutveckling med särskilt fokus mot Kina.

– Jag ser fram emot att ta mig an utmaningarna på Camanio Care. Det är ett spännande bolag som agerar i en viktig framtidsbransch och jag känner mig väldigt peppad på att bidra till bolagets fortsatta tillväxt och expansion. Utöver den svenska marknaden så finns det även stora möjligheter till partnerskap i Asien, med en åldrande befolkning och en redan idag stor tekniknärvaro i vård och omsorg. Bolagets produkter, tjänster och lösningar kombinerat med den demografiska utvecklingen i världen ger helt rätt förutsättningar för Camanio Care att fortsätta växa och vara ledande inom sitt segment, säger Victoria Wang.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>