Capio Höganäs – bästa vårdcentral när patienterna själva får välja
Hem UNDERSÖKNING Capio Höganäs – bästa vårdcentral enligt patienterna

Capio Höganäs – bästa vårdcentral enligt patienterna

Publicerat av: Redaktionen

Enligt årets nationella patientenkät, där patienterna själva får betygsätta sin vårdcentral, hamnar Capio Höganäs på nionde plats i Skåne och är allra bäst i nordväst.

Capio Höganäs startade sin verksamhet 2019 och sedan dess har verksamheten vuxit snabbt. I januari fanns 2200 patienter listade.

– För oss är det allra viktigaste att patienten blir sedd, säger verksamhetschefen Camilla Lorentzon.

I den nationella patientenkäten får Capio Höganäs 89, 6 poäng av 100 möjliga. Av ungefär 160 vårdcentraler i Skåne hamnar Capio Höganäs på nionde plats, men är bäst i nordväst. Hemligheten säger verksamhetschefen Camilla Lorentzon är service och bemötande.

Capio Höganäs – bästa vårdcentral när patienterna själva får välja

Läkaren Linda Sundelöf, enhetschef Anni Åkermyr, receptionist Emilia Olsson och verksamhetschefen Camilla Lorentzon är glada och stolta över att Capio Höganäs blivit utsedd till Nord-västskånes bästa vårdcentral.

– Vi jobbar jättemycket med service och bemötande, men också med tillgänglighet och kontinuitet, säger Camilla Lorentzon.

Självklart ska det fina resultatet firas, i tisdags uppvaktades Capio Höganäs av kommun och representanter från regionen som ville veta mer om hur vårdcentralen arbetar. Och så ska det firas med personalen också, avslutar Camilla Lorentzon.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>