CGI och GE Healthcare ingår samarbete inom innovativa digitala hälso- och sjukvårdstjänster
Hem HÄLSA CGI och GE Healthcare ingår samarbete inom innovativa och effektiva digitala hälso- och sjukvårdstjänster

CGI och GE Healthcare ingår samarbete inom innovativa och effektiva digitala hälso- och sjukvårdstjänster

Publicerat av: Redaktionen

CGI och GE Healthcare ingår samarbete inom innovativa digitala hälso- och sjukvårdstjänster

Hälso- och sjukvården står inför en rad utmaningar och pressas ytterligare av den pågående pandemin.

CGI och GE Healthcare har därför ingått ett samarbete för att bättre kunna hjälpa hälso- och sjukvården att använda innovativa och effektiva digitala lösningar för att öka produktionen och med bibehållen kvalité ta hand om fler patienter.

I samarbetet kommer GE Healthcare att bidra med digitala lösningar, algoritmer och expertis inom artificiell intelligens, framför allt inom området medicinsk bild och datadriven sjukvård. CGI kommer att tillhandahålla konsulttjänster, infrastruktur och support, samt systemintegration och vidareutveckling av kundlösningarna. Både CGI och GE Healthcare bidrar med respektive ekosystem av lösningar och erfarenheter från hela världen som kommer kunderna till godo. Detta omfattar tillhandahållande av unika vårdplattformar för bland annat medicinsk bild, och övervakningscentraler som kombinerar data, artificiell intelligens, maskinlärning och prediktiva analyser.

CGI och GE Healthcare ingår samarbete inom innovativa digitala hälso- och sjukvårdstjänster– Tiden är förbi när ensam är stark. Komplexa utmaningar löses bäst genom nära och öppen samverkan med både kunder och leverantörer. Vi tror på dynamiska ekosystem, vilket GE Healthcare möjliggör med sina digitala lösningar som hela tiden kan fånga upp ny kunskap och erfarenheter och tillgängliggöra dem, exempelvis i nya AI-algoritmer och andra lösningar, säger Lars Axell, Vice President på CGI i Sverige och fortsätter:

– Med våra samlade globala förmågor kan vi tillsammans bidra till en hållbar framtid för sjukvården så att den kan erbjuda de avancerade och digitala tjänster som patienterna förväntar sig samtidigt som den kan utnyttja sina befintliga resurser bättre.

– Vi är glada över att samarbeta med CGI för att stödja vårdgivare och vårdorganisationer runt om i världen med deras digitalisering, säger David Labajo VP Digital på GE Healthcare Europa. Tillsammans vill GE Healthcare och CGI hjälpa sjukvårdspersonal att fatta snabbare, mer välgrundade beslut med hjälp av avancerad teknologi, analysverktyg, program och tjänster. Vi vill få det verkliga värdet av artificiell intelligens tillämpat i sjukvården, så att personal kan ägna mer tid åt sina patienter, samt att förbättra resultat och livskvalitet.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>