Stiftelsen 29k lanserar gratis digital träning för att hantera krigsförorsakad stress och oro
Hem PRODUKTNYTT Stiftelsen 29k lanserar gratis digital träning för att hantera krigsförorsakad stress

Stiftelsen 29k lanserar gratis digital träning för att hantera krigsförorsakad stress

Publicerat av: Redaktionen

 Med anledning av den allvarliga situationen i Ukraina släpper Stiftelsen 29k idag digitala verktyg för människor som kämpar med ångest och oro till följd av kriget.

Träningen har utvecklats av ledande svenska psykologer och forskare på mindre än en vecka och ligger nu i gratisappen 29k.

De vetenskapsbaserade psykologiska verktygen riktar sig främst till personer som befinner sig i säkerhet men behöver hjälp med att hantera stress och oro.

Stiftelsen 29k lanserar gratis digital träning för att hantera krigsförorsakad stress och oro– Vi ger vårt fulla stöd till Ukraina och hoppas att dessa verktyg bidrar till att hjälpa dem som är i behov av mentalt stöd vilket vi numera vet kan underlätta i situationer som präglas av osäkerhet och rädsla. Även om dessa verktyg inte på något sätt löser en omedelbar kris eller fara kan de ge vägledning och hjälpa människor att agera på ett mer meningsfullt sätt samtidigt som de stärker ens motståndskraft, säger Elise Lilliehöök, Co-CEO för Stiftelsen 29k.

Träningen innehåller bland annat övningar och meditationer i att hantera ångest och stress, acceptera egna känslor och agera för förändring.

De psykologiska verktygen är nu tillgängliga på ukrainska, ryska, engelska och svenska.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>