CGM fortsätter sin satsning på arbetet med nordisk e-hälsa – söker nya talanger
Hem NYHETER CGM fortsätter sin satsning på arbetet med nordisk e-hälsa – söker nya talanger

CGM fortsätter sin satsning på arbetet med nordisk e-hälsa – söker nya talanger

Publicerat av: Redaktionen

CGM arbetar fortsatt mot visionen om att Sverige ska vara världsledande på e-hälsa 2025.

CGM fortsätter sin satsning på arbetet med nordisk e-hälsa – söker nya talanger 1

CGM förstärker sin organisation och söker nya talanger.

Det gör man bland annat genom att utveckla innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som ska stötta vårdpersonalen i deras dagliga arbete, göra det möjligt för patienten att vara delaktig i sin egen vård, bidra till forskningen och vara med och driva innovationsarbetet inom vården.

-Vi är idag cirka 200 medarbetare i Sverige men vi behöver förstärkning för att fortsätta vår satsning. Vi är i ett spännande läge och söker därför efter nya medarbetare som tillsammans med oss vill göra skillnad i svensk hälso-och sjukvård, säger Daniel Andersson Area Vice President Nordic på CGM.

Företaget har kontor i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Borlänge och söker nu nya talanger inom bl a utveckling, testning och verksamhetsutveckling.

Läs mer om de lediga tjänsterna på CGM

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>