ChemoTech stödjer ett ukrainskt sjukhus genom att sälja en IQwave till rabatterat pris
Hem NYHETER ChemoTech stödjer ett sjukhus i Ukraina genom att sälja en IQwave till rabatterat pris

ChemoTech stödjer ett sjukhus i Ukraina genom att sälja en IQwave till rabatterat pris

Publicerat av: Redaktionen

Efter att ChemoTech nyligen mottagit en direkt förfrågan om hjälp från Ulis Hospital i Ukraina gick Bolaget självklart med på att sälja en IQwav till sjukhuset till ett kraftigt rabatterat pris.

Under hösten 2021 påbörjades registreringen av ChemoTechs TSE system, även kallat IQwave 3.0 CE, i Ukraina.

Denna process blev klar precis innan Rysslands invasion av landet påbörjades.

ChemoTech stödjer ett ukrainskt sjukhus genom att sälja en IQwave till rabatterat pris

Bolaget har under våren haft löpande kontakt med distributören som redan hade en färdig lanseringsstrategi som fick avbrytas på grund av det rådande kriget. Ulis sjukhuset spelade en central roll i distributörens lanseringsstrategi, då det har ett direkt samarbete med landets sjukvårdsdepartement och har länge varit ett ledande sjukhus inom teknologi och innovation.

Ordern uppgår till EUR 10,000.

”Att vi idag har ett pågående krig i Europa är fruktansvärt och vi känner djup empati med det ukrainska folket som tappert kämpar för att försvara sitt hemland. Vi ser det som en självklarhet att göra vad vi kan för att hjälpa och att ChemoTechs TSE-teknologi nu kan spela en stor roll för cancersjuka i Ukraina ser vi som en extra betydelsefull händelse.”  – säger Mohan Frick VD och medgrundare till ChemoTech.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>