ChemoTech tecknar nytt samarbetsavtal
Hem NYHETER ChemoTech tecknar nytt samarbetsavtal

ChemoTech tecknar nytt samarbetsavtal

Publicerat av: Redaktionen

ChemoTech ingår ett samarbetsavtal med Dr Jaime Rojo, läkare vid ACE Medical Center – Baypointe Hospital i Filippinerna.

ChemoTech tecknar nytt samarbetsavtal 2Baypointe Hospitals mission är att ge bästa hälso- och sjukvård med sympati, med avancerad teknik och med hängivna specialister, vilket ger patientens välbefinnande högsta prioritet.

Samarbetsavtalet med Dr Rojo syftar till kommersiell införsäljning och utbildning av IQWave. Dr Rojo kommer aktivt att delta i att marknadsföra IQWave till fler sjukhus inom ACE Medical Center Group of Hospitals, där bl a Baypointe ingår.

Denna dag utgör en milstolpe i ChemoTechs historia i Filippinerna, då vi har signerat ett samarbetsavtal med vår nye KOL Dr Jaime Rojo från ACE Medical Center BayPointe. Sjukhuset köpte en IQWave i början av februari och har påbörjat att behandla sina cancerpatienter med ChemoTechs Dynamic-ElectroEnhanced Chemotherapy (D-EECT).

Dr Rojo, en ledande KOL inom detta område, kommer att vara en viktig resurs för att främja D-EECT i landet. Jag är glad att bli en del av den här nya tekniken som avsevärt förbättrar vår förmåga att behandla cancerpatienter, säger Dr Rojo. Under det senaste besöket av ChemoTechs VD Mohan Frick upprepade han sitt åtagande att stödja företagets vision gällande kampen mot cancer.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>