Christina Erixon blir ny chef för drug development på SDS Life Science
Hem NYHETERFORSKNING Christina Erixon blir ny chef för drug development på SDS Life Science

Christina Erixon blir ny chef för drug development på SDS Life Science

Publicerat av: Redaktionen

Med sin gedigna kunskapsbas och branscherfarenhet blir hon det senaste tillskottet för det snabbväxande konsultbolaget.

Efter att ha disputerat i galenisk farmaci vid Uppsala universitet har Christina Erixon samlat på sig en mängd erfarenheter från läkemedelsbranschen.

Med bakgrund från bland annat Astra Zeneca som senior produktutvecklare, chef inom kliniska prövningar på Läkemedelsverket, produktionschef och senast sektionschef för Farmaceutisk utveckling på APL, blir hon nu chef för drug development på SDS Life Science.

Christina berättar att hon haft ögonen på SDS Life Science.

Christina Erixon blir ny chef för drug development på SDS Life Science

Christina Erixon

– ’’Jag har faktiskt följt SDS i sociala medier under en längre tid och sett bolaget på konferenser, och när den här tjänsten dök upp så ville jag haka på tåget. Men bortsett från företaget i sig, vilket är den främsta drivkraften, ska det även bli spännande att arbeta i en något mindre organisation’’, säger Christina.

I Christinas roll på SDS kommer affärs- och organisationsutveckling bli viktigt.

– ’’Christina har erfarenheter som är centrala för oss nu när vi befinner oss i ett skede av stark tillväxt. Med hennes erfarenheter inom läkemedelsformulering och som affärsansvarig på APL tillför hon värdefull kunskap”, menar VD Jens Hansson

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>