Hem NYHETER CLS beviljas nytt svenskt patent avseende kirurgiskt instrument för behandling med laserablation

CLS beviljas nytt svenskt patent avseende kirurgiskt instrument för behandling med laserablation

Publicerat av: Redaktionen

Clinical Laserthermia Systems AB (publ) (CLS) har beviljats ytterligare ett svenskt patent.

CLS beviljas nytt svenskt patent avseende kirurgiskt instrument för behandling med laserablation 3Patentet har rubriken ”Surgical probe positioning device” och täcker ett mekaniskt hjälpmedel för att under en behandling med laserablation positionera CLS laserfiber. Detta möjliggör en ökad precision vid behandling och kompletterar bolagets uppsättning av behandlingsinstrument.

– Vi lägger ännu ett patent till vår redan starka patentportfölj. Det här patentet ville vi ha för att säkerställa att vi framåt har tillgång till den här typen av teknik, säger Stephan Dymling, CTO på CLS.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>