Hem NYHETER Coala Life inleder samarbete med Luscii för lansering i Nederländerna

Coala Life inleder samarbete med Luscii för lansering i Nederländerna

Publicerat av: Redaktionen

Coala Life expanderar och lanserar på den Nederländska marknaden genom ett samarbete med Luscii healthtech.

Coala Life inleder samarbete med Luscii för lansering i Nederländerna 3Nederländerna, med sjukvårdskostnader som närmar sig 100 miljarder dollar, är ett stort och inflytelserikt nav i den europeiska medicintekniska industrin som återkommande rankas som en av de fem största marknaderna för medicintekniska produkter.

Det svenska medicintekniska företaget Coala Life, pionjär inom digital hjärtdiagnostik och användarcentrerade medicinska innovationer, har ingått ett samarbete med Luscii, ledande inom distansvård och telemonitorering. Coala Heart Monitor kommer att tillgängliggöras i Nederländerna via Lusciis plattform. Luscii har tidigare uppnått betydande framgångar med att leverera patientcentrerade lösningar och deras EMR-integrerade digitala hälsoplattform används i nästan 50% av alla sjukhus i Nederländerna.

– Vi är mycket glada att samarbeta med Luscii på deras spännande resa för att effektivisera sjukvården. Deras digitala plattform är i världsklass och Coala kunde inte ha hoppats på en bättre partner att lansera med i Nederländerna, säger Dan Pitulia, VD Coala Life AB.

– Kardiologer ber oss om det absolut bästa för att ta hand om sina hjärtpatienter, som till exempel den växande gruppen med förmaksflimmer. Vi är mycket glada över att samarbeta med Coala för att ta deras state of the art-innovationer till läkare, sjuksköterskor och deras patienter på Luscii-plattformen, kommenterar Dr. Daan Dohmen, VD Luscii.

Coala Heart Monitor kommer initialt att vara tillgängliga för utvalda Luscii-kunder innan en full lansering. Partnerskapet inkluderar möjligheten att introducera Coala Heart Monitor i Storbritannien i ett senare skede.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>