Dags att göra stressen till en kompis i vardagen med hjälp av Firstbeat!
Hem NYHETER Dags att göra stressen till en kompis i vardagen med hjälp av Firstbeat!

Dags att göra stressen till en kompis i vardagen med hjälp av Firstbeat!

Publicerat av: Redaktionen

När vardagen rullar på i sitt snabba tempo glömmer vi många gånger vårt eget mående.

Dags att göra stressen till en kompis i vardagen med hjälp av Firstbeat! 2Det är först när vi stannar upp, eller tvingas stanna upp, som vi börjar reflektera. På hälsan, på målsättningar, på hur långt den egna orken ska räcka. Ska det verkligen vara så?

Vi vet alla att det finns både bra och dålig stress i livet. Den positivt laddade stressen hjälper oss att fokusera, men också att prestera bättre. Den negativa stressen leder ofta till oro i kroppen – och i värsta fall till utmattning. Det här är två viktiga faktorer som har en stor inverkan på vår vardag. Det är viktigt att komma ihåg att stress inte bara är en vag känsla av att vi är överarbetade, oroliga eller utmattade. Stressen går att mäta – och den går att åtgärda!

Firstbeats Livsstilsanalys gör det möjligt att mäta och övervaka din dagliga stressnivå. Att leva helt utan stress är inte realistiskt. Det är inte heller målsättningen. Men genom att mäta och analysera kan vi göra stressen hanterbar. När du känner din kropp och hur den reagerar i vardagen kan du göra de förändringar som krävs.

Firstbeats arbete med stresshantering och mätning inleddes för snart 20 år sedan. Då upptäckte vi att fysiologisk forskning gick att kombinera med matematiska modeller. Det var då den idrottsvetenskapliga forskningen kom att se betydelsen av hjärtfrekvensvariabilitet och hur olika nivåer av hjärtfrekvens gick att läsa av och mätas. En hälsorevolution började här!

Vi vet också att andningen är A och O. Minska på alkoholintaget och rör på dig enligt din egen förmåga. Det här är grunden till en fungerande stresshantering. När du mår bra presterar du också bättre på jobbet. Du kan toppa ditt mående och nå dina målsättningar med hjälp av Firstbeats välbeprövade metoder.

Nyckeln till framgången ligger i kombinationen vetenskaplig forskning och sunda värderingar . Ambitionen hos Firstbeat är att ständigt lära oss nytt och hela tiden erbjuda goda förutsättningar till en bättre vardag för våra kunder. Vi fungerar som ett stöd och delar med oss av vår kunskap när människor vill nå nya målsättningar i livet.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>