Hem NYHETER Digital förberedelse av graviditet och förlossning

Digital förberedelse av graviditet och förlossning

Publicerat av: Redaktionen

I rådande Covid-19 situation där social distansering aldrig tidigare har varit så aktuellt som nu så har Martina Wallin i sin yrkesroll som legitimerad barnmorska sett ett bra tillfälle att lansera sin nya digitala plattform för gravida och nyblivna mammor.

Digital förberedelse av graviditet och förlossning 3Den digitala plattformen, mamsi.se, innehåller två kurser; den ena inför graviditet och förberedelse inför förlossningen. Den andra tar vid där den första slutar, med material som riktar sig till den nyblivna mamman.

Dessa båda kurser varvas med text, ljudspår och korta videor. Lektionerna är korta för att det ska vara möjligt att utföra en lektion utan att sätta undan en massa tid, hellre korta avsnitt och kontinuitet än långa avsnitt som kräver större planering av sitt eget vardagliga tidsschema.

Förutom dessa två kurser så innehåller den digitala plattformen även ett forum för mammor, där man kan dela med sig av sina erfarenheter och ställa frågor. Forumet kräver att man skapat sig en inloggning med lösnord, på så vis ska det vara en trygg plats att utbyta erfarenheter.

Den digitala platsen är en startgrund som får växa av sig själv, utifrån de önskningar och behov som besökarna efterfrågar. Målsättningen är att vi kommer att utveckla de funktion och lägga till den information som besökarna efterfrågar och som vi anser är relevanta på denna nya digitala plattform.

Allt är idag kostnadsfritt på den digitala plattformen. Martina Wallin berättar att vi planerar att fylla den digitala plattformen med ännu fler kurser och digitalt material, som ljudspår och information. Bland annat finns det planer på att öppna en webbshop med produkter specifikt för denna målgrupp, vi letar just nu efter andra företag som vi kan samarbeta med för att förverkliga detta.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>