Digitala signaturer: Nya funktioner sparar tid inom vården
Hem NYHETER Digitala signaturer: Nya funktioner sparar tid inom vården

Digitala signaturer: Nya funktioner sparar tid inom vården

Publicerat av: Redaktionen

I dag söker många verksamheter inom Biopharma och Life Science efter nya sätt att effektivisera sina system och arbetsflöden, i syfte att skapa en bättre upplevelse för medarbetare, patienter och kunder.

Digitala signaturer: Nya funktioner sparar tid inom vården 2Nu förses Adobe Sign, som är en av världens snabbast växande e-signaturlösningar, med nya funktioner särskilt utformade för att underlätta för apotek och verksamheter inom Life Science.

Med Adobe Sign blir det enklare att registrera kliniska studier, inhämta samtycken från patienter och teckna leverantörskontrakt. Lösningen säkerställer att användarna följer det internationella regelverket för elektroniska register i branschen, FDA 21 CFR del 11.

Läs mer om Adobe Sign och Life Science här.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>