Scandinavian ChemoTechs dotterbolag Vetiqure deltar vid ESVONCs kongress i Italien
Hem EVENT Scandinavian ChemoTechs dotterbolag Vetiqure deltar nu vid ESVONCs kongress i Italien

Scandinavian ChemoTechs dotterbolag Vetiqure deltar nu vid ESVONCs kongress i Italien

Publicerat av: Redaktionen

Mellan den 26–28 maj 2022 kommer vår produktspecialist Elin Wallin samt vår VD Mohan Frick att delta vid ESVONCs årliga kongress i Italien där även en poster om behandling med vår TSE-teknologi har accepterats och kommer att presenteras.

Postern som accepterats är författad av Majbritt Larsen, veterinär med specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar, ansvarig för Onkologi Evidensia Specialistdjursjukhuset Helsingborg och presenterar utfallet från den behandling av sarkoider på häst, som vi gick ut med om den 16 nov 2021.

Majbritt kommer själv att närvara och presentera sin poster vid kongressen.

Scandinavian ChemoTechs dotterbolag Vetiqure deltar vid ESVONCs kongress i Italien

”Vi hade redan stora förväntningar på denna kongress som vi tror kommer ge många ringar på vattnet för den fortsatta lanseringen av TSE inom veterinärmedicin. Att vi nu även har en poster om TSE som kommer att presenteras av Majbritt, inför många andra av Europas ledande veterinärer, ger oss en uppmärksamhet som definitivt förstärker möjligheterna till fortsatt framgång. ” – säger Mohan Frick, VD och medgrundare ChemoTech

ESVONC

European Society of Veterinary Oncology (ESVONC) bildades den 24 september 1992 av en grupp forskare, verksamma inom området veterinär och jämförande onkologi i Europa.

  • En poster är en vetenskaplig sammanfattning av ett projekt/en studie som utförts med ett positivt och intressant utfall som presenteras för att väcka intresse.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>