Double Bond Pharma ingår distributionsavtal med Euroresearch
Hem NYHETER Double Bond Pharma ingår distributionsavtal med Euroresearch

Double Bond Pharma ingår distributionsavtal med Euroresearch

Publicerat av: Redaktionen

Double Bond Pharmaceutical (DBP) har signerat ett avtal med Euroresearch för distribution av deras utvalda produkter på den skandinaviska marknaden.

Double Bond Pharma ingår distributionsavtal med Euroresearch 1

Igor Lokot, VD på DBP

Försäljningen av dessa produkter kommer att skötas av dotterbolaget Drugsson AB.

Produkterna, Biospray och Biopad, är medicintekniska produkter och används för behandling av mindre brännskador, hudirritation, sår, bädd sår, blöj- och inkontinensutslag, hudskador och skrubbsår, hemostat.

Drugsson kommer att marknadsföra produkterna både till konsumenter (egenvård) och sjukvården, vilket innebär att produkterna har en bred potentiell marknad.

Som alltid så ser DBP till att produkterna är av högsta kvalitet och följer EU direktiv, förordningar och riktlinjer gällande MDR. Den nya lagstiftningen har redan börjat gälla och DBP kommer se till att dessa följs för alla Drugssons produkter.

”Vi är glada över att sluta avtal för distribution av fler eftertraktade produkter, – säger Igor Lokot, VD på DBP. – Drugsson växer med varje vecka som går och fortsätter expandera sin portfölj.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>