Du som använder Dexcom CGM kan nu se dina blodsockernivåer samt trender snabbt och enkelt, även under träning
Hem PRODUKTNYTTGARMIN Du som använder Dexcom CGM kan nu se dina blodsockernivåer samt trender snabbt och enkelt, även under träning

Du som använder Dexcom CGM kan nu se dina blodsockernivåer samt trender snabbt och enkelt, även under träning

Publicerat av: Redaktionen

Garmin meddelar idag utökad regiontillgänglighet för appen Dexcom Connect IQ. 

Detta är en app för dig som har diabetes typ 1 eller typ 2 och som använder Dexcom Continuous Glucose Monitoring (CGM) System som erbjuder ett sätt att snabbt se glukosnivåer och trender – även under träning – direkt på din kompatibla Garmin smartwatch eller cykeldator.

Appen kan hämtas på Connect IQ.

Med appen Dexcom Connect IQ blir det enklare för dig som har diabetes att hålla koll på dina glukosvärden då det passar dig.

Under dagen

Dexcom Connect IQ app finns tillgänglig för ett stort urval av Garmin smartwatches och förser dig som har diabetes och använder Dexcom CGM-systemet med ytterligare ett sätt att hålla koll på dina blodsockernivåer, direkt på din handled. Även då du har din smartphone undanstoppad kan du se dina blodsockernivåer och trender för att få en tydligare bild över dina nivåer och åt vilket håll de är på väg. Du får också en 3-timmars historik över dina blodsockernivåer.

Under en aktivitet

Då du är ute på en löprunda, cyklar eller är ute på ett annat äventyr förser Dexcom Connect IQ datafält dig som har diabetes och använder Dexcom CGM-systemet med ytterligare ett sätt att se dina blodsockernivåer och prestationsdata på ett och samma ställe, vilket gör det enklare för dig att fokusera på träningen. Då du tränar eller tävlar med en kompatibel smartwatch eller Edge cykeldator kan du enkelt hålla koll på dina blodsockernivåer och trender samt prestationsdata direkt på din handled och utan att behöva ta fram din telefon.

Dexcom Connect IQ-apparna finns tillgängliga för nedladdning på Connect IQ Store nu. Besök Garmin.com/Dexcom för mer information.

Du som använder Dexcom CGM kan nu se dina blodsockernivåer samt trender snabbt och enkelt, även under träningConnect IQ är en platform för appar till Garmin wearables, cykeldatorer och handburna outdoor-enheter, där utvecklare kan skapa lösningar och applikationer för miljontals Garmin-användare runt om i världen. Genom att använda Connect IQ SDK kan utvecklare lappa upp sina appar till Connect IQ tillsammans med tusentals andra appar. Besök utvecklingssidan på Connect IQ för mer information.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>