Nå dina hälso- och träningsmål med Garmins nya smartwatch Venu 3
Hem PRODUKTNYTTGARMIN Nå nu dina hälso- och träningsmål med Garmins nya smartwatch Venu 3

Nå nu dina hälso- och träningsmål med Garmins nya smartwatch Venu 3

Publicerat av: Redaktionen

Garmin lanserar idag Venu 3 och Venu 3S, smartwatches med GPS som är framtagna för att hjälpa dig att nå dina mål inom hälsa och träning.

Få fördjupade insikter inom träning, en snygg AMOLED-touchskärm och en imponerande batteritid.

Venu 3-serien är särskilt framtagen för att du ska få en mer komplett bild av din hälsa. Den har även nya funktioner för rullstolsanvändare – som gör det möjligt att registrera körning med rullstol, rullstolsspecifik träning och mer. Med Venu 3-serien kan du ständigt vara uppkopplad; med en inbyggd högtalare och mikrofon är det möjligt att både ringa och ta emot telefonsamtal samt svara på sms direkt från handleden (då din smartklocka är ihopparad med en kompatibel Apple eller Android smartphone). Venu 3-serien finns tillgänglig i två storlekar, är bekväm att bära så att du kan ha den på dygnet runt och har upp till 14 dagars batteritid i smartwatchläge. Då det inte är nödvändigt att ladda klockan varje natt kan du få hälsodata dygnet runt och en mer övergripande bild av stress, Body Battery och sömn med ny personligt anpassad sömncoachning och möjlighet att registrera tupplurar.

Nå dina hälso- och träningsmål med Garmins nya smartwatch Venu 3“Oavsett vilka mål du har kring hälsa och träning finns Venu 3 där för dig, längs varje steg på vägen. Oavsett om det handlar om att få en god vila och avkoppling, klämma in ett härligt träningspass, försöka nå nya personliga rekord på ett kommande lopp eller vad som helst däremellan kan klockorna i Venu 3-serien ge dig ännu mer personliga data som gör det enklare för dig att förstå din kropp bättre än någonsin tidigare.” – Dan Bartel, global försäljningschef på Garmin

 Några av de nya funktionerna

 Sömncoach: Få en sleep score och personligt anpassad coachning kring hur mycket sömn som rekommenderas för dig. Håll också koll på de olika sömnstadierna, tupplurar och andra viktiga data såsom Pulse Ox och pulsvariabilitet (HRV-status).

  • Morgonrapport: Få en översikt kring din sömn, behov av återhämtning, HRV-status och mer direkt då du vaknar. Du kan också anpassa rapporten så att den passar dig.
  • Detektering av tupplurar: Registrera tupplurar och se vilka fördelar din kropp får ut av dem. Du kan också få förslag på hur långa de bör vara samt tid på dagen.
  • Förbättrat Body Battery-värde: Registrera dina energinivåer under dagen för att se när du får mest ut av både vila och aktivitet. Du får också ännu mer detaljerade och personliga insikter om hur sömn, tupplurar, daglig aktivitet och hög stress specifikt påverkar dina energinivåer.
  • Rullstolsläge: Registrera daglig rullstolskörning och få aviseringar om att ändra viktfördelning samt rullstolsspecifika sportappar och träningspass.
  • Träningsfördelar och återhämtningstid: Få en bättre förståelse kring hur varje träningspass påverkar din kropp och hur lång tid du behöver för att återhämta dig efteråt.
  • Gradering av upplevd ansträngning: Registrera hur tufft du upplevde att träningspasset var och hur du kände dig.
  • Intervallpass: Skapa intervallpass för både löpning och cykling direkt i klockan.
  • Meditationsaktivitet: Följ en guidad meditationsövning för att få hjälp att minska stress och oro.
  • Inbyggd högtalare och telefon: Ring och ta emot samtal direkt från klockan (då den är ihopparad med en kompatibel smartphone) och använd din smartphones röstassistent för att svara på meddelanden och mer. Du som har en Android-telefon kan också se bildmeddelanden och svara på sms direkt i din smartklocka.
  • Två storlekar på teckensnitt: Välj mellan en mindre eller större storlek på teckensnittet för att enklare se smartaviseringar, träningsdata och mer enklare.
 För dig som bryr dig om din hälsa

Venu 3-serien har omfattande statistik kring hälsa och wellness och är redo att hjälpa dig att förbättra din hälsa. Då den har en batteritid som varar i flera dagar behöver du inte ladda klockan varje natt utan kan få tillgång till hälsofunktioner dygnet runt. Venu 3-serien registrerar puls, andning, Pulse Ox, stress och Body Battery energinivåer. Då du sover registrerar Venu 3-serien pulsvariabilitet för att kunna ge dig en djupare förståelse om din övergripande hälsa. Den kommer också att registrera din sömn vid resor och ge dig personligt anpassade råd för att minska effekterna av jet lag.

För dig som gillar att träna

Venu 3-serien har fler än 30 inbyggda sportappar som hjälper dig att registrera all din aktivitet – från promenader och löpning till cykling, simning, rullstolskörning och ännu mer. Du kan också följa förinlagda animerade träningspass inom styrketräning, HIIT, Pilates och yoga direkt i klockan. Dessutom kan du skapa dina egna träningspass steg-för-steg med hjälp av fler än 1 600 övningar som finns inlagda i Garmin Connect-appen och sedan skicka dem direkt till din klocka. Med hjälp av anpassningsbara träningsplaner från Garmin Coach kan du träna för att klara att springa 5 kilometer och längre. Förutom att hålla koll på dina dagliga steg, förbrända kalorier samt hur många trappor du har gått kan Venu 3-serien också känna av både måttliga intensitetsminuter och de med hög intensitet, VO2 max då du springer och cykelkraft i watt (då den är ihopparad med en kompatibel kraftmätare eller indoor-cykel).

Uppkopplade funktioner

Håll dig uppkopplad med Venu 3-serien – var du än befinner dig. Utöver att du kan ringa och ta emot telefonsamtal direkt i din smartwatch kan du också ta emot mejl, sms och andra aviseringar då den är ihopparad med din kompatibla smartphone. Känn dig tryggare med säkerhets- och spårningsfunktioner som skickar ett meddelande med din position i realtid till utvalda nödkontakter om du känner dig otrygg eller om en incident skulle upptäckas. Med den kontaktlösa betalningslösningen Garmin Pay betalar du snabbt och enkelt utan att du behöver ha plånboken med dig. Lyssna på nedladdade låtar och spellistor från Spotify, Amazon Music och Deezer (abonnemang krävs) och lyssna på musik utan att du behöver ha telefonen med dig. Du kan dessutom hämta appar, urtavlor och ännu mer i Connect IQ direkt i klockan, och även hitta ännu fler alternativ i appen.

Venu 3 har en lättvikts boett i rostfritt stål och silikonarmband, Venu 3 är tillgänglig i vitt/silver och svart/skiffergrått. Venu 3S finns tillgänglig i skiffer- och franskgrått, sten- och franskgrått, guld- och grågrönt, guld- och puderrosa samt guld- och elfenbensvitt. Samtliga modeller i Venu 3-serien finns tillgängliga nu och har ett rekommenderat cirkapris på 6 049 kronor.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>