Anne Kihlgren vinner Näringslivsdiamanten 2023
Hem NYHETER Anne Kihlgren, grundare av Dynamic Code vann Näringslivsdiamanten 2023

Anne Kihlgren, grundare av Dynamic Code vann Näringslivsdiamanten 2023

Publicerat av: Redaktionen

Dynamic Codes grundare Anne Kihlgren tilldelas Linköpings kommuns Näringslivsdiamant.

Priset motiveras med bolagets exceptionella tillväxt och storartade samhällsinsats under pandemin.

Men också för att Anne Kihlgren och Dynamic Code, med sina DNA-baserade tester för självdiagnostik, har satt Linköping på både den nationella och internationella kartan.

Anne Kihlgren vinner Näringslivsdiamanten 2023

Anne Kihlgren

Linköpings Näringslivsdiamant ges till ett företag och/eller företagsledare som visat förmåga till långsiktig utveckling och tillväxt, bidragit till att utveckla Linköpings näringsliv, verkar på en nationell och/eller internationell marknad, bidrar till en bredare samhällsnytta, hållbar utveckling samt att genom aktiv samverkan inspirera andra och stärka Linköping som platsen där du möter framtiden. Prisvinnande företag ska även uppnå baskriterier som god ekonomi och ha sitt säte i Linköpings kommun.

Motivering Linköpings Näringslivsdiamant 2023

Genom sin uthållighet, kompetens och sitt stora samhällsengagemang är årets pristagare både en stark ambassadör för Linköping och en förebild som entreprenör. Hon lämnade en trygg anställning för att förverkliga sin idé om att förbättra folkhälsan genom smarta självtester.

Med sin forensiska och diagnostiska spetskompetens, kombinerat med en lyhördhet för omvärldstrender och marknadens behov, har hon utvecklat sitt företag till att bli en global aktör. Tack vare snabba och kompetenta insatser under pandemin bidrog hon och hennes team både till minskad smittspridning och att sätta Linköping på den nationella och internationella kartan.

– Vi är alla mycket stolta för den här utmärkelsen, och jag ser det främst som ett bevis på hårt jobb från hela företaget, säger Anne Kihlgren.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>