Dynamic Code i nytt samarbete kring moderna hälsotest
Hem NYHETER Dynamic Code i nytt samarbete kring moderna hälsotest

Dynamic Code i nytt samarbete kring moderna hälsotest

Publicerat av: Redaktionen

Med moderna hälsotest baserade på DNA-teknik och lättillgängliga onlinetjänster ges nya möjligheter att ta kontrollen över sin hälsa och bli mer delaktig i den egna vården.

Dynamic Code i nytt samarbete kring moderna hälsotest 2Nu erbjuder fler apotek dessa test och tjänster till sina kunder genom ett nytt samarbete med Dynamic Code.
Fördelarna för dig är påtagliga. Du tar provet själv hemma, du hämtar testsvar online, där du också direkt träffar läkare och får E-recept – allt utan att behöva lämna hemmet. Du kan alltså testa först och ha med ditt testsvar vid första läkarbesöket online. Inga väntetider, mindre stress och onödig oro, snabbare och säkrare diagnoser.

”En av de stora fördelarna med våra hälsotest är att du tar testen själv hemma och får medicinsk rådgivning direkt online, när det passar dig. Genom samarbetet med Apoteket Hjärtat blir nu våra test och tjänster ännu enklare att nå för våra kunder”, säger Anne Kihlgren, VD Dynamic Code.

Dynamic Code arbetar kontinuerligt med att utveckla nya test, ett arbete som sker i nära samarbete med forskare, digitala vårdgivare, specialistkliniker och de större apoteksbolagen. Dessa test säljs dels via de egna kanalerna men också via bland annat apotek. Företaget har nu inlett samarbete med Apotek Hjärtat för att sälja sina tester både i den fysiska butiken och deras e-handel.

”Målsättningen är att erbjuda ett batteri med säkra test inom några år och då med fokus inom flera kategorier”, avslutar Anne Kihlgren.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>