Ny VD och koncernchef till C.A.G
Hem Nyheter Ny VD och koncernchef till C.A.G

Ny VD och koncernchef till C.A.G

Publicerat av: Redaktionen

Den 19 mars tillträder Åsa Landén Ericsson som ny VD och koncernchef för den snabbt expanderande IT-koncernen C.A.G.

Ny VD och koncernchef till C.A.G 3Åsa har lång erfarenhet från ledande positioner och styrelsearbete i tech- och konsultbolag som bland annat omfattar VD- och styrelsepositioner på Cygate AB, Enfo BI & Analytics och ENEA AB.

C.A.G har under en längre tid utvecklats till ett framgångsrikt IT-konsultbolag som nu är redo att ta nästa steg i processen att förstärka sin marknadsposition. C.A.G:s styrelse fattade under senare delen av 2017 ett inriktningsbeslut att förbereda en börsnotering av koncernen.

Åsa efterträder Michael Ekman som i samråd med styrelsen har valt att lämna sin position till en efterträdare som långsiktigt kommer att leda C.A.G:s verksamhet som ett noterat bolag.

”C.A.G är ett mycket kompetent konsultbolag inom IT, med spets och bredd inom området IT-specialister och fokusering mot spännande segment som hälsa, vård och omsorg, försvar samt bank och finans. Bolaget levererar både teknik- och verksamhetsutveckling, vilket är en styrka när kundernas verksamhet digitaliseras i allt högre grad. Jag ser fram emot att ta en aktiv roll i den fortsatta utvecklingen av C.A.G:s affär med målet att driva fortsatt organisk tillväxt liksom fler förvärv som kan tillföra ytterligare kompetens till den nuvarande verksamheten. Jag delar också styrelsens ambition om en notering av bolaget vid lämplig tidpunkt”, säger Åsa Landén Ericsson.

”Med Åsa Landén Ericsson har styrelsen fått en affärsdriven VD med ett gott ledarskap och lång erfarenhet från konsult- och teknikbolag. Åsa har ett brett kontaktnät och därtill erfarenhet från förvärv och ledning av börsbolag, både som VD och styrelseledamot. Jag är mycket glad att Åsa valt att vara med och driva C.A.G:s fortsatta tillväxt. Samtidigt vill jag passa på att tacka Michael Ekman för goda och värdefulla insatser i C.A.G:s utveckling till ett framgångsrikt IT-konsultbolag”, säger Bo Lindström, styrelseordförande i C.A.G.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>