EIZO växlar upp i norden med Tech Data som ny distributör
Hem NYHETER EIZO växlar upp i norden med Tech Data som ny distributör

EIZO växlar upp i norden med Tech Data som ny distributör

Publicerat av: Redaktionen

Den världsledande japanska bildskärmstillverkaren EIZO meddelar idag att företaget inleder ett samarbete med IT-distributören TD Tech Data AB och breddar därmed återförsäljarledet.

EIZO växlar upp i norden med Tech Data som ny distributör 1

Håkan Ringström, Nordic Product Manager på TD Tech Data AB och Dick Bender, affärsområdeschef på EIZO i Norden.

Avtalet, som gäller för hela Norden, ligger i linje med EIZOs fortsatta satsning att erbjuda hållbara och energieffektiva bildskärmar med god synergonomisk funktionalitet till en mängd olika branscher som kontor, vården, kreativa yrken samt övervakning och industri.

– Att vi nu får in EIZO som leverantör innebär att vi kan möta våra kunders efterfrågan på högkvalitativa bildskärmar. EIZO och deras bildskärmar har en tydlig hållbarhetsprofil där inte minst den låga energiförbrukningen och den femåriga garantitiden sticker ut. Detta är viktiga egenskaper som efterfrågas i allt större utsträckning, säger Håkan Ringström, Nordic Product Manager på TD Tech Data AB.

Tech Data kommer att erbjuda alla bildskärmsmodeller från EIZO med ett särskilt fokus på EIZO FlexScan-serien som riktar sig till kontor och administration samt världsledande medicinska bildskärmar för diagnostik och operationsrum i serierna RadiForce och CuratOR.

– Vi ser fram mot att arbeta tillsammans med Tech Data och ge ännu fler tillgång till våra olika bildskärmar, säger Dick Bender, affärsområdeschef på EIZO i Norden. Allt fler företag och organisationer inser vikten av att bildskärmen ska vara både ergonomiskt utformad för bästa synkomfort och så miljösmart som möjligt. Dessa trender är något som gjort att EIZO har växt på den nordiska marknaden. Tillsammans med Tech Datas breda återförsäljarnät kan vi nu hjälpa fler organisationer att både skydda jordens resurser och medarbetarnas hälsa.

Från och med nu kommer hela EIZOs utbud av bildskärmar att finnas tillgängligt för beställning från Tech Data.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>