Hem NYHETER Episurf Medical når milstolpe om 700 implantat

Episurf Medical når milstolpe om 700 implantat

Publicerat av: Redaktionen

Episurf Medical (NASDAQ: EPIS B) meddelar idag att bolaget nått ytterligare en milstolpe genom inplaneringen av den 700:e operationen med knäimplantatet Episealer® under de kommande veckorna.

Episurf Medical når milstolpe om 700 implantat 3Den rapporterade revisionsfrekvensen för implantatet är fortsatt låg och presenterad klinisk data för Episealer®-patienterna visar på avsevärda patientförbättringar. Cirka 275 patienter har i dagsläget haft sina Episealer®-implantat i mer än två år och cirka 25 patienter har haft implantaten i mer än fem år.

”Detta börjar bli en betydande patientpopulation och vi ser fram emot mer klinisk evidens från denna grupp av patienter. Användningen av Episealer® ökar definitivt och vi har under kvartal 1 2020 redan passerat de genomsnittliga kvartalsvolymerna från 2019, vilket antyder att våra kunder också blir allt mer bekväma med denna nya behandlingsmetod” säger Pål Ryfors, vd Episurf Medical.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>