Estetiskt Hudläkarcentrum och Dynamic Code i samarbete om hudens åldrande
Hem NYHETER Estetiskt Hudläkarcentrum och Dynamic Code i samarbete om hudens åldrande

Estetiskt Hudläkarcentrum och Dynamic Code i samarbete om hudens åldrande

Publicerat av: Redaktionen

I ditt DNA finns berättelsen om hur din hud kommer att åldras.

Estetiskt Hudläkarcentrum och Dynamic Code i samarbete om hudens åldrande 2Det är en kunskap som ger en unik möjlighet att påverka hudens välmående. Dynamic Code och Allogenic har tillsammans redan gjort kunskapen tillgänglig i hudtestet och hudvårdsprodukterna från Allél. Nu tar de nästa steg för att fler ska få ta del av teknologin och erbjuder hela konceptet på Dynamic Codes webb.

Så hur fungerar konceptet? Du beställer hudtestet på dynamiccode.com, ett enkelt kindgnuggsprov som du tar själv. Provet skickas sedan till Dynamic Codes laboratorium för analys. Hudtestet anlyserar fem olika genetiska faktorer i ditt DNA som kännetecknar din hud och som påverkar hur din hud kommer att åldras – hudens struktur, energi, ton och pigmentering, skydd och sensitivitet.

När testsvaret är klart bokar du tid för videmöte med hudterapeut på Estetisk Hudläkarcentrum. Du får en grundlig genomgång av ditt testsvar kopplat till din livsstil. Efter videomötet kan du beställa hudvårdsprodukter anpassade till din DNA-profil i Dynamic Codes webbshop. Hudvårdsprodukterna från Allél utgår från de genetiska faktorerna i ditt DNA och din livsstil, nyckelfaktorer till din huds åldrande.

”Allél är en pionjär inom området för DNA-baserad hudvård. Vårt mål är att alla ska ha tillgång till världens bästa hudvård med största möjliga nytta för varje individ. När vi nu kan erbjuda hudtestet och hudvårdprodukterna från Allél direkt till konsument via Dynamic Codes digitala lösning, tar vi ett stort kliv framåt”, säger Anne Wetter, verksamhetschef Estetiskt Hudläkarcentrum.

Estetiskt Hudläkarcentrum med kliniker i Stockholm, Göteborg och Malmö är specialister på huden och dess struktur, pigmentförändringar, rynkor och andra åldersrelaterade förändringar.

I deras behandlingsarsenal används den senaste tekniken inom laserkirugi, injektions-behandlingar och kemiska peelingar. Klinikerna utför även mindre kirugiska ingrepp.

Bakom varumärket Allél och bolaget Allogenic finns två högkvalificerade specialister, Dr Anne Wetter som är leg läkare, specialist inom Dermatologi från från Karolinska Universitetssjukhuset och Dr Elisabeth Hagert, docent i ortipedi/handkirurgi vid Karolinska Institutet.

Ny kanal direkt till konsument.

”Förbättrad tillgänglighet är en viktig faktor i en bra hälso- och sjukvård och därför har vi skapat vår digitala kommunikationslösning, från test till möte med läkare och behandling. Vi är glada att Estetiskt Hudläkarcentrum nu blir första vårdgivare att utnyttja denna möjlighet”, säger Anne Kihlgren grundare och VD Dynamic Code.

Dynamic Code utvecklar ett brett sortiment hälsotester baserat på DNA-teknik för säkrare diagnoser inom hälso- och sjukvården. Individen är i fokus och testerna tar konsumenten enkelt själv. Testerna från Dynamic Code finns att köpa i företagets e-handel och hos de flesta apotekskedjorna. Även vårdgivare som Dynamic Code samarbetar med kan beställa test till sina patienter.

Oavsett om du köper ditt test själv eller om din läkare ordinerar ett test till dig, får du alltid hjälp till säker och korrekt diagnos och riktig behandling. Minskad stress och oro, kortare väntetider och en effektivare sjukvård är några av fördelarna med Dynamic Codes lösning.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>