Hem NYHETER Folktandvården Stockholms lanserar ny webbplats

Folktandvården Stockholms lanserar ny webbplats

Publicerat av: Redaktionen

Folktandvården Stockholms nya webbplats är helt mobilanpassad och har förenklats så besökaren lättare kan hitta, förstå och utföra sina ärenden på sajten.

Folktandvården Stockholms lanserar ny webbplats 3Webbplatsen är modern och svarar upp mot dagens direktiv och ökade krav på tillgänglighet.

Nya folktandvardenstockholm.se förenklar väsentligt för besökaren och är mobilanpassad för att fungera lika bra i dator som i mobil. Mätningar visar att över 60 procent av den totala trafiken består av mobila besök, vilket ställer höga krav på optimering för mobil användning. Folktandvården Stockholm ser även en tydlig förskjutning där fler bokningsärenden än tidigare sker via just mobila enheter.

Lätt att boka tid online

Målet med nya webbplatsen är att det ska gå snabbare för besökaren att hitta, förstå och utföra sina ärenden på hemsidan. I webbokningen, som är sajtens mest besökta del, har fokus därför legat på att förbättra flödet så att det är tydligare och mer överskådligt. Nu är det enklare för besökaren att förstå vilken behandlingstyp man ska välja, lättare att navigera rätt och följa de olika stegen i bokningsflödet.

– I nya webbokningen hänvisar vi också till 1177.se för att uppmärksamma kunden om att hen även kan hantera sina bokningar där och då ha möjlighet att logga in med bankID. Det är ett naturligt steg med tanke på vår samverkan med 1177 och deras e-tjänster, säger projektledare Yvonne Odervång på kommunikationsavdelningen.

Ökad tillgänglighet i fokus

För att möta dagens kundförväntningar såväl som lagkrav kring digital tillgänglighet tog Folktandvården beslutet att ta fram en ny webbplats.

– Utvecklingen inom digital kommunikation och e-hälsotjänster går snabbt och ställer krav på ständig utveckling. Därför skapade vi en enklare och modernare profil, tillägger Yvonne.

Regionens främsta tandvårdsaktör

Med över två miljoner digitala besök per år väljer Folktandvården Stockholm att satsa på en ny webbplats där kundnyttan och användarvänligheten går hand i hand. Ett fokus som ger besökaren en mer modern och lättnavigerad upplevelse med högre prestanda än tidigare. Nya folktandvardenstockholm.se kombinerar tydlig struktur, enkla flöden och uppdaterade funktioner.

– Den nya webbplatsen är ett led i att fortsätta växa i vår expansiva region med ständigt ökande befolkning. Som en attraktiv, trygg och modern tandvårdsaktör strävar vi efter att vara det självklara valet för regionens invånare, avslutar Yvonne.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>