Forenede Care öppnar nytt äldreboende i Malmö – nytt avtal med Lanthem på 15 år
Hem NYHETER Forenede Care öppnar nytt äldreboende i Malmö – nytt avtal med Lanthem

Forenede Care öppnar nytt äldreboende i Malmö – nytt avtal med Lanthem

Publicerat av: Redaktionen

Sveriges största familjeägda vård- och omsorgsbolag Forenede Care med huvudkontor i Malmö och Lanthem, ett utvecklingsbolag som är samägt av Hemsö och Lantmännen Fastigheter, har tecknat ett 15-årigt hyresavtal som stärker valfriheten i Malmö för de som önskar ett äldreboende.

Avtalet avser ett nybyggt äldreboende med 54 platser i Malmö. Boendet ligger i ett attraktivt, ciytnära läge, nära centralstationen, havet och västra hamnen.

Forenede Care öppnar nytt äldreboende i Malmö – nytt avtal med Lanthem på 15 år

Forenede Cares nya äldreboende öppnar 13 november nära hav och stad.

‒ Vi är väldigt tacksamma över möjligheten att tillsammans med Lanthem nu kunna erbjuda ett toppmodernt äldreboende med närhet till såväl hav som stad.Nu gör vi skillnad för Malmö genom att erbjuda ett nytt alternativ för Malmös äldre och bidrar således till valfriheten. Vår känsla är att Neptunigatan 59 kommer tas emot väldigt positivt av både våra äldre och dess närstående kommenterar Pernilla Lidén Affärsområdeschef Sverige på Forenede Care

‒ Vi är glada över att inleda samarbete med Forenede Care i region Syd och att på så sätt få bidra till nya äldreboendeplatser centralt i Malmö. Boendet ligger i ett kvarter med många verksamheter, säger Robert Cardell som är projektutvecklare på Hemsö.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>