Garmin® presenterar aktivitetsmätaren vívofit 4 – smidigare än någonsin och med över ett års batteritid
Hem NYHETER Garmin® presenterar aktivitetsmätaren vívofit 4 – smidigare än någonsin och med över ett års batteritid

Garmin® presenterar aktivitetsmätaren vívofit 4 – smidigare än någonsin och med över ett års batteritid

Publicerat av: Redaktionen

Garmin presenterar idag vívofit 4, en aktivitetsmätare med en batteritid på över ett år, utan behov av laddning och en tydlig display som syns bra även i solljus.

Garmin® presenterar aktivitetsmätaren vívofit 4 - smidigare än någonsin och med över ett års batteritid 3vívofit 4 är vattentålig, har ett snyggt och behagligt band och bärs med fördel dygnet runt. Den är redo att användas direkt och kan kombineras med en smartphone för ytterligare funktioner. Lätt att installera och enkel att använda, det är bara att sätta på den och starta.

– En aktivitetsmätare fungerar bara om du har den på dig och det är därför vívofit 4 är så bra. Den är så smidig att du glömmer bort att du bär den, säger Andrew Silver, Produktchef för Garmin Fitness.

– Det är den ultimata enheten för kunder som vill ha något tillförlitligt och där de inte behöver krångla eller ta av sig den för att ladda.

Så fort du har plockat upp din vívofit 4 är den redo att börja räkna steg och uppmanar dig att vara fysiskt aktiv genom en färgad rörelsestapel som fylls upp när du har suttit still för länge. Den tilldelar även dagliga stegmål baserade på nuvarande aktivitetsnivåer som automatiskt anpassar sig till din gradvis sundare livsstil.

För den som vill ha något mer än grundläggande aktivitetsmätning kan vívofit 4 paras ihop med en smartphone vilket ger den ännu fler funktioner och alternativ; sömnregistrering, intensiva minuter och ännu mer.

Garmin® presenterar aktivitetsmätaren vívofit 4 - smidigare än någonsin och med över ett års batteritid 4Glömmer du att starta eller stoppa en tidsbestämd aktivitet? Inga problem! Tack vare Move IQ kan vívofit 4 upptäcka förändringar i dina rörelser och automatiskt registrera aktiviteter som gå, springa, cykla och simma. Man kan även använda vívofit 4 som en daglig klocka, komplett med nedräkningstimer, stoppur och flera alarm. En väderwidget ger en snabb, illustrerad överblick över dagens väder. I vívofit 4 ingår även Find My Phone för de som behöver extra hjälp med att hålla reda på sin smartphone.

Med Garmin ConnectTM-appen kan du anpassa din vívofit 4 med olika widgets, färgteman och personlig text så som en nödkontakt eller motivationsfras. Utbytbara band (sälj separat) gör det enkelt att byta färg eller stil som passar både din klädsel och ditt humör.

I Garmin ConnectTM är det enklare än någonsin att få en snabb koll på viktig statistik som steg och sömn. Du kan även filtrera och anpassa din data så att du bara ser det som är mest relevant. Du kan även ansluta dig till vänner och familj så ni kan motivera varandra, delta i utmaningar och tävlingar och har du barn som har vívofit jr. 2 kan ni dessutom tävla mot varandra om vem som tar mest steg varje dag med hjälp av Toe-To-ToeTM-utmaningen. Vívofit 4 synkar automatiskt med Garmin Connect under hela dagen.

vívofit 4 finns tillgänglig nu i vit (S/M), prickig svart (S/M), svart (S/M och L) till ett rekommenderat cirkapris på 899:- Utbytbara band finns i 2-pack i form av prickig röd och prickig marinblå (S/M) för 319:- Band i svartprickigt (S/M), vit (S/M) och svart (S/M och L) säljs separat för 219:-

Läs mer på garmin.com/ataccuracy

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>