Getinges hjärt-lungmaskin HL 40 tillgänglig för fler europeiska sjukhus
Hem NYHETER Getinges hjärt-lungmaskin HL 40 tillgänglig för fler europeiska sjukhus

Getinges hjärt-lungmaskin HL 40 tillgänglig för fler europeiska sjukhus

Publicerat av: Redaktionen

Getinges hjärt-lungmaskin HL 40 som inspirerats i samarbete med perfusionister är utformad för att öka säkerheten och säkerställa maximal drifttid vid hjärtkirurgi.

Getinges hjärt-lungmaskin HL 40 tillgänglig för fler europeiska sjukhus

Getinge har i årtionden legat i framkant när det gäller att tillhandahålla avancerade system för hjärt-lungmaskiner och HL 40 är inget undantag.

En hjärt-lungmaskin säkerställer en kontrollerad cirkulation av syresatt blod under komplexa hjärtkirurgiska ingrepp.

”Kirurgisk perfusion lämnar inget utrymme för felaktigheter och därför har vårt designteam arbetat i nära samarbete med perfusionister från Leeuwarden Medical Center i Nederländerna och MediClin Herzzentrum Coswig i Tyskland för att få rätt återkoppling”, säger Dwayne Jones, produktchef på Getinge. ”Samarbetet resulterade i ett mycket flexibelt system med många funktionella förbättringar som stöder de bästa resultaten för patienter.”

Getinge har nu nått fasen av lanseringen av HL 40 i Tyskland, Nederländerna, Italien, Frankrike och Spanien följt av Sverige, Australien, Storbritannien och Irland. Fler marknader kommer att följa då produktionen rampas upp för global försäljning och distribution.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>