Harris Health System väljer dosplaneringssystemet RayStation
Hem HÄLSA Harris Health System väljer dosplaneringssystemet RayStation

Harris Health System väljer dosplaneringssystemet RayStation

Publicerat av: Redaktionen

RaySearch Laboratories AB (publ) meddelar att Harris Health System i Texas, USA, har lagt en order på dosplaneringssystemet RayStation till sin klinik Smith Clinic.

Harris Health Systems klinik Smith Clinic ligger i Houston i Texas i USA.

Kliniken har tre linjäracceleratorer och behandlar årligen omkring 1 000 patienter. RayStation kommer att ersätta klinikens nuvarande dosplaneringssystem och ordern inkluderar ny och avancerad teknologi såsom flermålsoptimering, adaptiv planering och maskininlärningstekniker för automatiserad konturering.

Harris Health System väljer dosplaneringssystemet RayStation

Johan Löf, grundare och vd, RaySearch: “Vi är glada att kunna välkomna Smith Clinic vid Harris Health System som kund. Vi ser fram emot ett givande samarbete och möjligheten att kunna bidra till förbättrad vård för klinikens patienter.”

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>