Healthtech bolaget PainDrainer AB rekryterar ny VD med erfarenhet från kommersialisering av digitala tjänster
Hem HÄLSA Healthtech bolaget PainDrainer AB rekryterar ny VD Erik Frick med erfarenhet från kommersialisering av digitala tjänster

Healthtech bolaget PainDrainer AB rekryterar ny VD Erik Frick med erfarenhet från kommersialisering av digitala tjänster

Publicerat av: Redaktionen

 Den 25 april tillträder Erik Frick som ny VD för PainDrainer AB med uppdrag att leda kommersialiseringen av PainDrainers unika digitala lösning för patienter med kronisk smärta samt bolagets vidare expansion inom healthtech.

Erik Frick har mångårig erfarenhet av digitala tjänster och kommer närmast från vVD uppdraget på Resurs Bank AB där han bland annat ansvarade för att utveckla och kommersialisera deras app inom fintech med runt en kvarts miljon användare.

Healthtech bolaget PainDrainer AB rekryterar ny VD med erfarenhet från kommersialisering av digitala tjänster

Erik Frick

”Jag är väldigt glad att välkomna Erik som VD under denna expansiva tillväxtfas som PainDrainer befinner sig i. Med sin kunskap av att leda utveckling och kommersialisering av digitala tjänster med hög teknisk komplexitet, kombinerat med höga krav på användarvänlighet har Erik exakt den kompetens vi behöver för att öka värdet på bolaget.”, säger Prof. Carl Borrebaeck Styrelseordförande PainDrainer AB.

PainDrainer AB har utvecklat en helt unik digital, self-management verktyg för att öka livskvaliteten hos kroniska smärtpatienter, baserat på artificiell intelligens och med visad klinisk effekt.
”Jag ser verkligen fram emot att leda nästa stora steg för PainDrainer vilket är den viktiga kommersialiseringsfasen. Med en unik teknisk lösning som gör skillnad på riktigt så ser jag en enorm potential för bolaget. Jag är mycket glad över att kunna vara med och skapa värde i bolagets kommande fas och samtidigt hjälpa miljontals människor som lever med långvarig smärta att öka sin livskvalitet.”, säger Erik Frick.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>