Anders Edvell ny vd i Unimedic
Hem NYHETER Anders Edvell ny vd i Unimedic

Anders Edvell ny vd i Unimedic

Publicerat av: Redaktionen

Styrelsen i MedCaps dotterbolag Unimedic AB har utsett AndersEdvell, för närvarande affärsområdeschef Sobi Partner Products, till ny vd i Unimedic. Han efterträder Christer Ahlberg under våren 2016.

”Under de senaste fem åren har Unimedicutvecklats från lokal kontraktstillverkare till ett Nordiskt specialtypharma bolag. Unimedic går nu in i en delvis ny fas med fokus på egna och inlicensierade produkter. I dialog med nuvarande vd Christer Ahlberg har styrelsen velat rusta bolaget med bästa förutsättningarna. medcap

Genom rekryteringen av Anders Edvell får Unimedic tillgång till ett internationellt nätverk, erfarenhet av att driva upp liknande verksamhet i såväl Norden som Europa och Mellanöstern med tydligt fokus på genomförande och lönsamhet. Jag vill också passa på att tackaChristerAhlberg för hans goda insatser som VD för Unimedic och jag ser fram emot ett fortsatt gott samarbete. Christer Ahlberg kommer att fortsätta att arbeta för Unimedic som konsult med affärsutveckling”, säger Karl Tobieson, ordförandei Unimedic.

”Unimedic är inne i en spännande utvecklingsfas och jag se fram emot att få fortsätta utveckla och stärka företaget” säger Anders Edvell, tillträdande vd och koncernchef Unimedic.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>