Hem NYHETER Ignite Healthtech lockar storbolag att möta startups

Ignite Healthtech lockar storbolag att möta startups

Publicerat av: Redaktionen

Ignite Healthtech är ett unikt matchmaking-evenemang som GU Ventures samverkar med där medtech-startups möter några av de största privata och offentliga aktörerna inom sjukvårdssektorn.

Ignite Healthtech lockar storbolag att möta startups 3Ett av de företag som kommer till Ignite Healthtech den 28 november är Pfizer, som har varit medlem i Ignite Sweden sedan programmet startade 2017 och som är ett av de världsledande inom läkemedelssektorn.

Pfizer kommer tillsammans med företag som bland annat Bio Merieux, Capio, Novartis, Roche och Wellspect att möta nya spännande startups på detta event.

I en intervju med Ignite Sweden berättar Andreas Svensson som är Digital Innovation Lead på Pfizer;

– ”Pfizer inser vilken inverkan digital teknik kommer att få på hur vård ges över hela världen. För att säkerställa att vi kan fortsätta leverera enligt vårt åtagande för patienter som förlitar sig på oss söker vi innovationer från det digitala hälsosekosystemet som kompletterar våra läkemedel och driver bästa möjliga resultat för patienter under hela deras resa. ”

Medicinbranschen står inför nya utmaningar som kräver nya, innovativa lösningar och Ignite Healthtech inbjuder svenska medtech-startups att träffa privata företag och den offentliga sjukvårdssektorn för att utforska möjligheterna att samarbeta.

Startups matchas med relevanta aktörer för att säkerställa produktiva möten.

Evenemanget kommer att hållas vid Göteborgs universitet (Universitetsplatsen 1) den 28 november.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>