Interoperera mera – vi ses på eHälsa på Kista 2022
Hem EVENT Interoperera mera – vi ses på eHälsa på Kista 2022

Interoperera mera – vi ses på eHälsa på Kista 2022

Publicerat av: Redaktionen

InfoSolutions, innovatörerna bakom LabPortalen, har löst vårdens utmaningar med provtagning som ska journalföras.

Hör mer på Kista-mässan 8-9 juni.

Det är erkänt svårt att få olika datasystem att tala med varandra.

Många journalsystem kan inte skicka remisser för provtagning och vissa laboratorier kan inte ge provsvaret i den form som önskas. Tusentals prover tas varje dag på sjukhus och vårdcentraler och ofta får svaren skrivas in för hand i journalen.

Nu finns en lösning för det här. Connect överbrygger interoperabla hinder och kopplar samman mjukvara och hårdvara. Medicinska mätvärden från uppkopplade instrument i vården överförs digitalt till journalsystemet. För slutenvården handlar det om vitalparametrar såsom puls, blodtryck och temperatur. Inom öppenvården vänder sig produkten till provtagare inom PNA-verksamhet för överföring av mätvärden från POCT-instrument.

Interoperera mera – vi ses på eHälsa på Kista 2022

– Det här är något som vi har utvecklat tillsammans med några av våra kunder. Den som jobbar i vården vet precis vad som sparar tid och blir patientsäkert och vi kan programmering, säger Alex Stendahl, vd InfoSolutions.

Hör mer om InfoSolutions molntjänst Connect i monter E20 på eHälsa 2022 i Kista.

Det är gratis inträde på mässan!

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>