InterSystems stärker sin närvaro i Sverige – rekryterar tre specialister
Hem NYHETER InterSystems stärker sin närvaro i Sverige – rekryterar tre specialister

InterSystems stärker sin närvaro i Sverige – rekryterar tre specialister

Publicerat av: Redaktionen

InterSystems, världsledande leverantör av informationslösningar för sjukvården, väljer nu att stärka sin närvaro i Sverige.

InterSystems stärker sin närvaro i Sverige – rekryterar tre specialister 2Satsningen innefattar rekrytering av tre specialister som kommer bidra med lokalkännedom och expertis till InterSystems arbete på den svenska sjukvårdsarenan.

InterSystems har under hösten gjort tre centrala rekryteringar för att stärka sin verksamhet i Sverige. Syftet är att ytterligare fördjupa organisationens kunskap och förståelse för den svenska sjukvården och att InterSystems tjänster anpassas efter marknadsspecifika behov, vilket är särskilt viktigt för trygga systemimplementeringar. Nyrekryteringarna innefattar Minna Haanpää som Application Specialist, Niclas Skyttberg som Physician Executive och Andreas Mossberg som Sales Executive för Skandinavien.

– Vi på InterSystems är glada över det kunskapstillskott som höstens nyrekryteringar innebär. Kombinationen av operativ erfarenhet och kunskap om digitalisering av vården vässar InterSystems erbjudande i Sverige ytterligare. Minna Haanpääs, Niclas Skyttbergs och Andreas Mossbergs erfarenhet bidrar med unika insikter i den svenska sjukvården, vilket underlättar anpassningen av InterSystems IT-lösningar till den svenska marknadens krav, säger Andreas Waldo, Nordenchef på InterSystems.

Den nya trion har vedertagen erfarenhet från den svenska sjukvården, både från professionen och som drivande i digitalisering av hälso- och sjukvården. Minna Haanpää, Application Specialist, är i grunden specialistsjuksköterska med bred erfarenhet från både sluten- och öppenvård, samt somatisk vård. Minna vidareutbildar sig inom hälsoinformatik vid Linnéuniversitetet, har stor ledarskapsvana och ser förändringsarbetet som en möjlighet till högre vårdkvalitet och bättre arbetsmiljö för professionen. Niclas Skyttberg, Physician Executive, kommer närmst från en befattning som chefläkare på Capio St Görans Sjukhhus, där han bland annat ansvarade för medicinsk informatik. Niclas ingår även i en forskargrupp på Karolinska Institutets Health Infomatics Centre där han arbetar med kliniska beslutsstöd, datakvalitet och implementationsforskning. Andreas Mossberg, InterSystems skandinaviska affärschef, har tidigare arbetat på Capgemini som Senior Account Executive inom hälso- och sjukvårdssegmentet, där han drivit utvecklingen av eHälsoerbjudandet på de nordiska marknaderna. Han har även arbetat med mobila hälsolösningar på Ericsson. Andreas ingår i InterSystems nordiska ledningsgrupp. De tre nyrekryterade har tillträtt sina positioner under hösten 2018.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>