Kontigo Care tecknar avtal med en av Sveriges största kommuner
Hem NYHETER Kontigo Care tecknar avtal med en av Sveriges största kommuner

Kontigo Care tecknar avtal med en av Sveriges största kommuner

Publicerat av: Redaktionen

Kontigo Care har tecknat avtal med ytterligare en kommun, som befolkningsmässigt med sina cirka 130 000 invånare utgör en av Sveriges största kommuner.

Avtalet avser leverans av Kontigo Cares vårdsystem TripleA och i samband med Kontigo Care tecknar avtal med en av Sveriges största kommuner 2avtalsskrivandet har kommunen lagt en inledande order.

Ytterligare en kommun har tecknat avtal med Kontigo Care för leverans av bolagets vårdsystem TripleA för effektiv och förstärkt vård av alkoholberoende. Den aktuella kommunen har cirka 130 000 invånare, vilket enligt nationell statistik innebär att 4 000 av dessa är alkoholister och ytterligare 13 000 konsumerar alkohol på ett sätt som är skadligt för deras hälsa.

Inberäknat den nya kommunkunden har Kontigo Care nu avtal med sammanlagt 23 kommuner som gemensamt har cirka 880 000 invånare.

”Vi välkomnar en av Sveriges största kommuner till vår allt större skara av kunder. Det har tagit mindre än en månad från vårt första möte till order och vi märker generellt att våra kunders beslutsprocesser blir allt kortare. Kännedomen om våra lösningar ökar snabbt och den höga försäljningstillväxten under januari och februari fortsätter under mars”, kommenterar Kontigo Cares VD Henrik Nordlindh.

Avtalet löper tillsvidare, och representerar inget kvantifierbart ordervärde då avrop av TripleA sker fortlöpande med tillsvidareabonnemang för var enhet. Kontigo Care bedömer att avtalet inom kort kommer generera succesivt ökade intäkter för bolaget.  

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>