KPMG skalar upp tjänsteutbudet inom sjukvård och offentlig sektor
Hem NYHETER KPMG skalar upp tjänsteutbudet inom sjukvård och offentlig sektor

KPMG skalar upp tjänsteutbudet inom sjukvård och offentlig sektor

Publicerat av: Redaktionen

KPMG ska spetsa digitaliseringsutbudet inom sjukvård och offentlig sektor och rekryterar därför Emma Loven.

Emma har över 14 års erfarenhet från hälso- och sjukvårdsbranschen och kommer nu att driva digitaliseringsagendan för hälso- och sjukvården hos KPMG.

 Jag känner mig oerhört taggad inför detta, att få vara med och bygga och utveckla snarare än att sitta och förvalta en position på marknaden. Nu ser jag fram emot att träffa olika kunder och vara med och utveckla deras verksamhet, säger Emma Loven.

KPMG skalar upp tjänsteutbudet inom sjukvård och offentlig sektor

Emma Loven

Emma kommer närmast från Södersjukhuset som Utvecklings- och IT-direktör där hon ansvarat för att driva sjukhusets digitalisering samt ansvarat för verksamhetsutveckling, IT, medicinsk teknik och Sjukhusfysik. Emma har även arbetat med Sjukhusets nya struktur för ledning- och styrning. Utöver sin gedigna erfarenhet från hälso- och sjukvården har hon även arbetat med fastighetsrelaterade projekt och har lång erfarenhet av olika typer av upphandlingsprojekt.

– Pandemin har skyndat på digitaliseringen inom sjukvård och offentlig sektor. KPMG:s vision är att vara det självklara valet och därför utökar vi vårt tjänsteutbud mot denna sektor. Med Emmas långa erfarenhet av att driva stora transformationsprojekt kan KPMG förstärka sitt erbjudande med rådgivningstjänster som ligger i framkant, säger Patrik Anderbro, vd KPMG.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>