Landshövding Cecilia Schelin Seidegård, ny amassadör för 1,6 & 2,6 miljonerklubben!
Hem NYHETER Landshövding Cecilia Schelin Seidegård, ny amassadör för 1,6 & 2,6 miljonerklubben!

Landshövding Cecilia Schelin Seidegård, ny amassadör för 1,6 & 2,6 miljonerklubben!

Publicerat av: Redaktionen

Vi är glada att få presentera Cecilia Schelin Seidegård som ny ambassadör för oss på 1, 6 & 2,6 miljonerklubben.

Landshövding Cecilia Schelin Seidegård, ny amassadör för 1,6 & 2,6 miljonerklubben! 2Lite kort om Cecilia:

Hon är landshövding i Gotland län, har disputerat i biokemi , arbetat inom läkemedelsindustrin, varit VD för Huddinge Universitetssjukhus AB och sjukhusdirektör för det sammanslagna Karolinska Universitetssjukhuset.

Hon var tidigare ordförande i styrelsen för Kungliga Tekniska högskolan i Stockholm och för Systembolaget. Hon invaldes 2007 som ledamot av Ingenjörsvetenskapsakademien.

Tack för att du vill vara en del av klubben som arbetar för kvinnors hälsa med fokus på förebyggande hälsa och kunskapsspridning.

Vi ger ut en tidning, böcker, kalender och vi arrangerar ett 40-tal seminarier och politiska hearings per år. Dessutom ordnar vi resor, utflykter och motions- och kulturevenemang.1,6 & 2,6 miljonerklubben har ca 30 000 medlemmar vilket gör oss till en av landets största ickepolitiska kvinnoföreningar

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>