Lenovo satsar stort på Artificial Intelligence
Hem NYHETER Lenovo satsar stort på Artificial Intelligence

Lenovo satsar stort på Artificial Intelligence

Publicerat av: Redaktionen

Idag lanserar Lenovo ett nytt initiativ som syftar till att göra det möjligt för kunder att använda sig av Artificial Intelligence (AI).

Lenovo satsar stort på Artificial Intelligence 2Initiativet gör det möjligt för organisationer att öka sin produktivitet och sina transformativa resultat.

I samarbete med sina kunder utforskar Lenovo om AI kan stödja forskning som främjar globala humanitära insatser så som att identifiera botemedel mot sjukdomar eller förstå de verkliga effekterna av klimatförändringen.

Lenovo har byggt ett nätverk av globala experter som hjälper kunder att snabbt implementera AI-relaterat arbete samt samarbetar med forskare på North Carolina State University och University College London i syfte att bevara naturresurser inom jordbruket och främja partikelfysik.

Lenovo öppnar även tre nya innovationscenter för AI i USA, Tyskland och Kina för att hjälpa kunder att upptäcka hur AI kan bidra till att lösa affärs- och humanitära utmaningar. 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>