Louise Nylén avgår som vd för Dynamic Code
Hem HÄLSA Louise Nylén avgår som vd för Dynamic Code företag

Louise Nylén avgår som vd för Dynamic Code företag

Publicerat av: Redaktionen

Dynamic Codes vd Louise Nylén lämnar sitt uppdrag under Q1 2023.

Rekrytering av ny vd är inledd och bolagets CFO Per Alnefelt kliver in som tillförordnad vd tills ny vd är på plats.

– Louise har varit en viktig del i bolagets utveckling och hon har förtjänstfullt navigerat bolaget genom en pandemi där vi tagit vara på affärsmöjligheter och samtidigt kunnat göra en stor samhällsinsats genom att erbjuda testkapacitet. Jag vill rikta ett stort tack och önska lycka till framöver till Louise. Vi har en stark organisation och en dedikerad ledningsgrupp som fortsätter vårt arbete framöver, samtidigt som vi nu letar vd till detta spännande uppdrag, säger Petter Lundström, styrelseordförande i Dynamic Code.

– Efter mycket moget övervägande har jag valt att anta en ny utmaning som var svår att tacka nej till. Min resa på Dynamic Code har varit både spännande och utmanande! Det är ett svårt val att lämna bolaget.

Louise Nylén avgår som vd för Dynamic Code

Louise Nylén

Jag är stolt över vad vi åstadkommit under min tid som vd där vi gjort en stor samhällsinsats under pandemin samtidigt som vi bl.a. byggt ett starkt fundament med vår tekniska plattform, vår anpassning till nya regelverk och ett brett distributionsnätverk. Men framförallt är jag stolt över alla fantastiska medarbetare och den organisation som är på plats för kommande fas, säger Louise Nylén.

Louise Nylén är kvar i bolaget under Q1 2023. Under rekryteringsprocessen av en ny vd kliver bolagets nuvarande CFO Per Alnefelt in som tillförordnad vd.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>