Lumeno, Sticky Beat är nominerade till Svenska Designpriset 2021
Hem NYHETER Lumeno, Sticky Beat är nominerade till Svenska Designpriset 2021

Lumeno, Sticky Beat är nominerade till Svenska Designpriset 2021

Publicerat av: Redaktionen

Livskämpar AB kan med stor glädje meddela att appen Lumeno och vår samarbetspartner Sticky Beat nominerats till slutomröstning i Svenska Designpriset 2021.

Lumeno är nominerad i kategorin app- digitalt och är med i röstomgången som pågår mellan 13 och 19 september 2021. Information om hur du röstar finns på: https://designpriset.se/

Livskämpar AB:s VD Marie Niljung, hoppas på att Lumeno får ta emot ett pris på prisutdelningen den 14 oktober i Stockholm.

Lumeno, Sticky Beat är nominerade till Svenska Designpriset 2021

Lumeno är nominerad till Svenska Designpriset 2021

– Då skulle den 14 oktober även få bli en glädjens dag, inte bara årsdagen efter min mamma Kerstins död. Det skulle betyda mycket för oss, att fler får vetskap om vår livsapp och liv kan räddas.

Lumeno släpptes i en första version i maj 2021 och nu arbetar vi intensivt med att ta fram Lumeno 1.0 med hjälp av alla fantastiska användare som bidrar med kloka och viktiga insikter. Lumeno hjälper människor att lära känna sig själv bättre och ger framförallt stöd när livet känns svårt och livslusten försvunnit. Lumeno är en digital följeslagare som aldrig har stängt och som kan bli din vän att hålla i handen.

Lumeno ger helt enkelt varje unik användare kraft att:

  • förstå sig själv bättre.
  • hitta verktyg för att ta sig ur mörkret.
  • söka kontakt i risksituationer.
  • upptäcka hur ljuset alltid återvänder.

Lumen betyder ljus. Lumeno hjälper dig i både ljusa och mörka stunder.

 

Relaterade länkar

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>