Lunette lanserar innovativt sortiment för intimvård
Hem NYHETER Lunette lanserar innovativt sortiment för intimvård

Lunette lanserar innovativt sortiment för intimvård

Publicerat av: Redaktionen

Det finska varumärket Lunette revolutionerande mensmarknaden för över 15 år sedan med sina menstruationskoppar, som idag finns tillgängliga i över 50 länder.

Nu breddar Lunette sitt sortiment och lanserar en ny intimvårdsserie med nordiska växtbaserade ingredienser.

Den tvålfria cleansern återfuktar genom att kombinera en kliniskt beprövad gel med nordisk botanisk olja. Intimservetterna innehåller allantoin och lingonextrakt och går utmärkt att använda inte bara i intimområdet, utan på hela kroppen.

– Äntligen kan vi lansera ytterligare produkter för intimområdet, där nordiska ingredienser får stå i fokus! Att våra wipes är biologiskt nedbrytbara och tuben tillverkad av mestadels återvunna material är också något som vi tar stor stolthet i och är glada att kunna erbjuda våra kunder, säger Heli Kurjanen, grundare och VD hos Lunette.

Lunette lanserar innovativt sortiment för intimvårdLunette Intimate Wipes

Mjukgörande, lugnande och anpassade för känslig hy. Servetterna innehåller lingonextrakt och är 100% biologiskt nedbrytbara. De fungerar utmärkt att använda i såväl intimområdet som på övriga kroppen. Tack vare den generösa mängden återfuktande ingredienser i paketet håller servetterna sig fräscha över tid utan att torka ut. Ett paket innehåller 50 servetter och har ett rekommenderat pris om 99 SEK.

Lunette Intimate Cleanser

Vegansk, pH-balanserad och fri från parfym, tvål, och hormoner. Den krämiga konsistensen gör den enkel att applicera. Tuben är tillverkad av 55% återvunnen plast och innehåller 100 ml, perfekt att ta med på resan! Rekommenderat pris är 129 SEK.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>