Hem NYHETER MediCheck stöttar fysiska vårdenheter att behålla kontakten med sina patienter

MediCheck stöttar fysiska vårdenheter att behålla kontakten med sina patienter

Publicerat av: Redaktionen

Många vårdgivare saknar möjlighet att erbjuda patienter digitala möten.

MediCheck stöttar fysiska vårdenheter att behålla kontakten med sina patienter 2

Thomas Ehrengren, vd på MediCheck

Samtidigt avråds patienter från att uppsöka den fysiska vården, vilket får till följd att många viktiga patientmöten aldrig blir av – det kan få förödande effekter om man inte agerar vilket MediCheck gör nu.

För att göra det möjligt för alla vårdgivare att snabbt, säkert och enkelt kunna erbjuda sina patienter digitala möten erbjuder MediCheck sin digitala mötesplattform för andra vårdgivare, utan startkostnader eller licenskostnad.

– Vi måste alla hjälpas åt att ta oss igenom corona-krisen. Genom att erbjuda vår plattform till andra vårdgivare hoppas vi kunna bidra till kontinuerlig vård och minskad smittspridning i både vården och samhället, berättar Thomas Ehrengren, vd på MediCheck.

MediCheck har själva en tjänst för personer med kroniska sjukdomar och långvariga tillstånd och har sedan 2017 hjälpt tusentals patienter inom många olika medicinska områden.

I tjänsten kan vårdpersonal planera, genomföra, ordinera behandlingar och dokumentera sina patientmöten. Nu erbjuder MediCheck sin vårdplattform till traditionella vårdgivare och anpassar sina processer för att snabba på tillgängligheten.

– I vanligt fall går varje specialist igenom vår egen ackrediteringsprocess. Nu när vi inkluderar andra vårdgivare, står vårdgivarna själva för adekvat kvalitetsgranskning. Detta snabbar på processen och tillgängligheten för vårdgivarens patienter, berättar Thomas Ehrengren, vd på MediCheck.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>