MedicPen deltar i upphandling i Norge
Hem NYHETER MedicPen deltar i upphandling i Norge

MedicPen deltar i upphandling i Norge

Publicerat av: Redaktionen

MedicPen har tagit sig vidare till slutfasen i en upphandling i Norge som omfattar 29 kommuner.

MedicPen deltar i upphandling i Norge 2Upphandlingen består av två faser varav bolaget nu går vidare in i fas två i konkurrens med två företag.

MedicPen deltar i en upphandling gällande ”Elektronisk medisineringsstøtte” i 29 norska kommuner och som leds från Larviks kommun. Upphandlingen baseras på fyra olika typer av patienter som måste ha hjälp med medicineringen, bland annat psykiskt sjuka, rörelsehindrade och äldre. MedicPen har tillsammans med vår konsortiepartner CareConsult A/S getts möjlighet att ge ett anbud inom en av patientkategorierna.

Bolaget kan inte i nuläget ge någon prognos gällande antalet patienter och hur många MedimiSmart som kan komma i fråga. De 29 kommunernas befolkning uppgår till mer än 900.000 invånare.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>