Monter på European Congress of Pathology – ett steg mot kommersialisering
Hem EVENT Monter på European Congress of Pathology

Monter på European Congress of Pathology

Publicerat av: Redaktionen

För första gången någonsin kommer Lumito att medverka med egen monter på en patologikongress.

Monter är bokad (nr 79) till European Congress of Pathology som går av stapeln i Basel den 3-7 september.

”Nu är vi redo att exponera vår produkt på en av Europas mest välbesökta mässor för patologer och andra professionella inom branschen. För oss innebär detta en passerad milstolpe och vi är alla väldigt upprymda för att visa vår lösning där. Nu lämnar vi utvecklingsfasen och går in i kommersialiseringsfasen”, kommenterar VD Mattias Lundin som kommer att representera Lumito på kongressen tillsammans med fyra kollegor inom Sales & Marketing.

Lumitos innovativa teknik ger förutsättningar för en väsentligt förbättrad vävnads-diagnostik med vars hjälp vårdgivarna kan möta kraven på säker vävnadsdiagnostik i den individanpassade sjukvården.

Monter på European Congress of Pathology – ett steg mot kommersialiseringAmbitionen är att lansera den första produkt på forskningslaboratorium under senare delen av 2022. Kunskaper och erfarenheter från forskningslaboratorierna kommer att användas när produkten i nästa steg anpassas till den kliniska miljön samtidigt som bolaget förväntar sig intäkter. Enligt affärsmodellen ska scannern säljas som kapitalvara och reagenserna som förbrukningsvaror, vilka genererar återkommande intäkter.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>