Hem NYHETER NiceLabel lanserar ny version av sin etiketthanteringssvit för att effektivisera produktionen

NiceLabel lanserar ny version av sin etiketthanteringssvit för att effektivisera produktionen

Publicerat av: Redaktionen

NiceLabel, en ledande global utvecklare av programvara för etikettdesign och etiketthanteringssystem, har lanserat en ny version av sitt system: version 2019.3.

NiceLabel lanserar ny version av sin etiketthanteringssvit för att effektivisera produktionen 3Den nya programuppdateringen gör det möjligt för organisationer att använda en enda plattform för att designa och skriva ut sina etiketter och dokument för leveranskedjan (något som många kämpar med idag).

Detta sparar både tid och kostnader och effektiviserar hela produktionsprocessen.

NiceLabel-programvaran kunde tidigare erbjuda “Out of the box” etikettdesign, vilket gjorde det möjligt för företag att snabbt och enkelt designa och skriva ut etiketter. Den nya versionen bygger på denna förmåga, vilket gör det möjligt för användare, särskilt de som arbetar i fabrik eller på ett lager, att enkelt designa och skriva ut relaterade dokument för leveranskedjan, inklusive leveransanteckningar, plocklistor, följesedlar och fakturor från en enda plattform.

”Som alltid är vi starkt fokuserade på att hörsamma våra kunder, och anpassa våra etiketteringslösningar för att tillmötesgå deras behov” säger Ken Moir, marknadschef på NiceLabel. ”Vi vet att det har varit möjligt att utforma och skriva ut dessa dokument tidigare, men det har varit komplicerat och krävt personer med hög nivå av teknisk kompetens. Med vår senaste version har vi gjort det enkelt för användare att designa dessa dokument.”

”Resultatet är något som vi tror gör en verklig skillnad på marknaden.” menar Moir.”Det är ett användarvänligt sätt för företag att designa och skriva ut sina etiketter och leveranskedjedokument på, och allt utförs i ett enda etiketthanteringssystem.”

Version 2019.3 av NiceLabel-programvaran har också en anslutning till molnbaserad programvara från Workday. Detta är ett exempel på en moln-till-moln-integrering som också har stöd för molnanslutna skrivare (IoT-utskrift). Företag som använder denna funktionalitet kan skriva ut utan drivrutiner, helt eliminera sin lokalt lagrade etikettering och minska sina kostnader till följd av detta. Deras befintliga process i Workday förblir densamma, men de får fördelarna med en effektiviserad etikettutskrift via NiceLabel Label Cloud.

”Med alla molnbaserade system förväntas det vara enkelt att integrera dessa med andra molnbaserade applikationer,” fortsätter Moir. ”Användare räknar med att Label Cloud kommer att integreras sömlöst med andra molnbaserade applikationer. Det är precis vad den här nya versionen levererar via sina anslutningar och moln-till-moln-integreringsfunktion.”

Denna version innehåller också förbättringar av NiceLabels SAP-paket ”Advanced Business Application Programming” (ABAP), inklusive möjligheten att enkelt skriva ut dokument för leveranskedjan och exportera datakällor för en strömlinjeformad design.

Den nya versionen 2019.3 har även en har en webbaserad kontrollpanel för NiceLabel-integreringssystemet som gör att användarna kan hantera alla integrationer på ett enda ställe.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>