Nka webbinarium: Nätbaserat stöd till anhöriga till personer med psykisk ohälsa
Hem HÄLSAPSYKISK OHÄLSA Nka webbinarium: Nätbaserat stöd till anhöriga till personer med psykisk ohälsa

Nka webbinarium: Nätbaserat stöd till anhöriga till personer med psykisk ohälsa

Publicerat av: Redaktionen

I Sverige riskerar varannan person att drabbas av psykisk ohälsa någon gång under livet.

Nka webbinarium: Nätbaserat stöd till anhöriga till personer med psykisk ohälsa 2Tre av fyra personer har psykisk ohälsa i sin närhet. Den 22 november arrangerar Nka ett webbinarium om nätbaserat stöd till anhöriga till personer med psykisk ohälsa. Medverkar gör Sigrid Stjernswärd, docent, lektor vid Psykisk hälsa och psykiatrisk hälso- och sjukvårdsforskning, Institution för hälsovetenskaper, Lunds universitet.

Webbinariet kommer att ge exempel på pågående projekt inom området och vi kommer också få ta del av intressanta forskningsresultat.

När?
22 november kl 10:00-11:15

Här kan du läsa mer om webbinariet och anmälan

Här kan du läsa mer om våra övriga webbinarier

Nka:s webbinarier vänder sig till alla som är intresserade av anhörigfrågor och medverkan är helt kostnadsfri.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>