Nordens ledande e-hälsomöte
Hem NYHETER Nordens ledande e-hälsomöte

Nordens ledande e-hälsomöte

Publicerat av: Redaktionen

Hur skall vi arbeta framöver och hur kan vi nyttja ny teknik inom vård och omsorg?

Nordens ledande e-hälsomöte 24 500 kollegor och experter i branschen träffas för att nätverka och diskutera på Vitalis, den enda konferensen och mässan i Europa som ger er den stora helhetsbilden. Gör er redo för den digitala omställningen, kom och träffa oss. IT-Hälsa.se. på Vitalis.

I monter B10:42 händer det

Vi, är en it-nyhetssajt där vi i fokuserar på hälsa och vård inom hälsovårdsindustrin som sjukvård, hälsovård och friskvård, där teknik och IT är utgångspunkten. Vi står som en informant och oberoende granskare i klyftan mellan teknik och vården.

Baserat på frågor om hur de gör, kan och borde vi närma sig varandra skriver vi om arbetsredskap, metoder, aktuell forskning och teknikutveckling inom vården. it-hälsa är därmed en hjälpande hand, en inspiration och en kritisk granskare i förhållandet mellan vården och digitaliseringen och tar upp det allra senaste inom eHälsa och välfärdsteknologi.

Dessutom har vi en gäst i montern Hälsokunskap som ni har chans att stifta bekantskap med, där fokuset är hälsa med teknik.

Screening en metod

Att motivera till livsstilsförändringar för att motverka de kroniskt degenerativa sjukdomarna som även kallas de livsstilsrelaterade sjukdomarna är en viktig del i en preventionsstrategi.

Genom en 100 % evidens- och datorbaserad screeningmetod som kan användas av både den etablerade vården och friskvården framkommer en mängd fysiologisk data.

Information om personens fysiologi användas för att skräddarsy livsstilen och råden blir unika.

Vad skulle den bästa träningen bestå i, den bästa dieten och bästa testerna för vidare utredning ifall detta behövs.

Enkla uppföljningsprogram gör att man kan mäta resultatet efter en livsstilsförändring.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>